Eikenpicknicktafel.nl

 
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    Wie is Eikenpicknicktafel.nl?
Van oorsprong is het een familiebedrijf. In 2015 is ervoor gekozen om met een gespecialiseerde webshop eiken tuinmeubelen te verkopen aan klanten door heel Nederland.

Wat doet Eikenpicknicktafel.nl?
Eikenpicknicktafel.nl onderscheidt zich vooral in veiligheid: de tafels hebben geen uitstekende schroeven en worden extra geschuurd voor optimaal comfort. Bovendien is de kans op splinters hierdoor minimaal.

Eikenpicknicktafel.nl levert handgemaakte eiken picknicktafels en tuintafels van stevige kwaliteit. Alle tafels worden in Nederland gemaakt door een van hun vakmensen. De tafels worden gemaakt van 5 CM dik eikenhout en wegen tussen de 150 en 250 KG per stuk. Ze hebben geen massa productie. Elk product, wat het ook is, is maatwerk en dus uniek.
De meeste producten worden dan ook op bestelling gemaakt en worden binnen ca. 2 tot 3 weken bezorgd. Grote orders kunnen in overleg geproduceerd worden.

Waarop koopt een klant bij Eikenpicknicktafel.nl?
Vanwege de hoge kwaliteit bestaat de doelgroep vooral uit bedrijven, horeca, scholen en particulieren die belang hechten aan kwaliteit en vakmanschap. De picknickbanken en tafels zorgen voor jarenlang zitplezier. De producten worden als bouwpakket geleverd, maar kunnen tegen een meerprijs op locatie worden gemonteerd. Bovendien zijn afwijkende maten en wensen in overleg bespreekbaar. Op vragen wordt zeer snel en vakkundig gereageerd. Bovendien worden diverse betaalmogelijkheden aangeboden, waaronder betalen bij afhalen / bezorgen.

Extra informatie voor affiliates
Ondanks dat er een telefoonnummer en afhaalmogelijkheid op de website staan, worden orders altijd via de webshop besteld / ingevoerd. De ervaring is dat er zeer beperkt gebruik wordt gemaakt van het telefoonnummer en dat de meeste klanten direct bestellen in de webshop.
Klanten worden niet in de zagerij ontvangen, omdat dit inefficiënt werkt en bovendien gevaarlijk is.


 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   4%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen