Arenas Collection

 
Naam::   Arenas Collection
Netwerk:   Webgains
Omschrijving:   Wie is Arenas Collection?
Arenas Collection is de eerste Europese shopping service die hotelluxe en -design aanbiedt in zes talen (NL, FR, EN, D, IT, ES). De aangeboden artikelen zijn dikwijls moeilijk te vinden in de lokale handel. Arenas Collection zorgt voor wereldwijde thuislevering met 100% klantentevredenheid. Winkelen op Arenas Collection is eenvoudig, met verschillende en veilige betaalmogelijkheden en duidelijke levertermijnen.

Affiliateprogramma
• Commissie: tussen de 6 en 10% over aankoopbedrag
• Cookie-lengte: 60 dagen
• Datafeed: ja, dagelijks ververst
• Promotiemateriaal: banners (ca 50 stuks) en tekstlinks
• Storneringsperiode: 14 dagen
• Zoekmachine-gebruik: beperkt

Onze Design en Lifestyle Collectie:
Onze collectie is een uniek aanbod uit de wereld van luxe- en designhotels in Europa. Onze collectie wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe vondsten uit de luxe- en designwereld. Een greep uit onze merken en designers: Andreu World, Artifort, Arturo Alvarez, Bleu Nature, Blux, Casadesús, Casimir, Dark, Disegnoluce, Driade, Elmar Flötotto, Extremis, Kartell, Kenneth Cobonpue, Le Couchon, Lexon, Marset, martinelli luce, Metalarte, MGX Materialise, Missoni, Moroso, Philippe Starck, Santa & Cole, Serralunga, SimpleForms, Slabbinck, Swedese, Sywawa, TossB, Viccarbe, Vincent Sheppard, Vlaemsch(), …

Onze Waarden:
Klantentevredenheid staat centraal binnen ons bedrijf; wij streven naar een 100% klantentevredenheid o.a. door een voortreffelijke communicatie en reactiviteit naar onze klanten toe en door kwaliteitsproducten aan te bieden. Daarnaast richten wij het Arenas Liefdadigheidsfonds op ten behoeve van kinderen en hun opleiding in de wereld.

Wat biedt ArenasCollection voor de affiliate?
Het brede designaanbod bevat producten van 5€ tot +5000€ en de gemiddelde transactie ligt vandaag rond de 400€ en stijgt; dit biedt mooie commissieperspectieven voor de affiliates die onze ‘juweeltjes’ weten in de kijker te zetten. Wij bieden een aantrekkelijke commissiestructuur; bovendien stijgt het commissiepercentage naarmate een affiliate meer sales aanbrengt.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   10%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   onbekend