Cookingmeetsart.com

 
Naam::   Cookingmeetsart.com
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    Cooking Meets Art staat voor conceptueel sterke boeken, waarover is nagedacht. Boeken die fraai zijn vormgegeven, gedurfd anders zijn en one of a kind. Het uitzonderlijke zit in de uitvoering of de verfrissende benadering van het onderwerp. Stuk voor stuk zijn het uitgaven die in het oog springen vanwege hun esthetische kwaliteit, indringende fotografie en pakkende teksten. Boeken die fascineren en beklijven en daarmee een beleving zijn.

Elke boekcreatie ontstaat vanuit visie en liefde voor het vak, gecombineerd met een goede dosis eigenzinnigheid en creativiteit. Het resultaat is een samenspel van vakmanschap, jarenlange ervaring en uitgekiende productiemethodes. Dat maakt dat deze boeken opgemerkt worden in de (internationale) pers en meer dan eens in de prijzen vallen. Het traject van concept tot product is tijdsintensief en vergt kennis van zaken maar dat betaalt zich uit want elk boek is een klasse apart.

Cookingmeetsart.com biedt kunstobjectboeken en high-end kookboeken aan voor iedereen die iets unieks in handen wil hebben. Boeken met internationale allure die (nog) niet via de reguliere boekhandel verkrijgbaar zijn (pre-order), gesigneerde exemplaren, relatiegeschenken of collector’s items. Kortom, echt iets voor de liefhebber, voor mensen die houden van een mooi uitgegeven boek.

De levering is wereldwijd gratis.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   7%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen