Getyourquote.today

 
Naam::   Getyourquote.today
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    GetYourQuote.today today is een vergelijkingswebsite met een breed netwerk van vakmannen en experts. Op de website kunnen consumenten gratis offertes opvragen van diverse producten en diensten in hun eigen regio. GetYourQuote.today springt in op de behoefte van de moderne consument om snel en eenvoudig de beste prijs te ontvangen voor het product of de dienst die hij zoekt.

GetYourQuote.today heeft constant een aanbod van producten en diensten waar de meeste vraag naar is. Daarom blijft de site in beweging en wordt het aanbod regelmatig aangevuld met nieuwe producten en diensten. GetYourQuote.today is altijd op zoek naar professionele bedrijven en betrouwbare vakmannen die hun diensten aan kunnen bieden aan de kritische consument.

GetYourQuote.today is nu al succesvol actief in een aantal landen in Europa, maar wil de komende tijd meer landen gaan opnemen. GetYourQuote.today heeft dan ook de ambitie om internationaal naam te maken. GetYourQuote.today groeit nu al hard en wil in korte tijd de concurrentie achter zich laten.

GetYourQuote.today is daarom op zoek naar affiliates die mee willen werken en de afzonderlijke campagnes in diverse landen willen gaan promoten. Ambitieuze affiliates, die kwaliteitsleads aanleveren zijn van harte welkom om samen te werken aan een nog groter succes van de website!
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 8.5
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   0%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen