Lendahand.com

 
Naam::   Lendahand.com
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    Lendahand.com is een crowdfunding platform dat leningen voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) in opkomende economieën.

In westerse landen zorgt het MKB voor 60% van de banen. In opkomende economieën zoals de Filipijnen, Colombia en Ghana ligt dit percentage veelal onder de 30%. De beste stimulans voor de economie is juist een sterke middenstand. Ook in opkomende economieën zouden middelgrote en kleine bedrijven heel goed kunnen bijdragen aan economische groei. Als de werkgelegenheid groeit, zorgt dit voor een daling van de armoede. En dat leidt weer tot bijvoorbeeld betere gezondheidszorg en onderwijs.

Het probleem is alleen dat het MKB in opkomende economieën vaak geen toegang heeft tot (betaalbare) financiering. Zowel bij reguliere banken als microkredietinstellingen kunnen ze niet terecht.
Om deze ondernemers te helpen met groeien verstrekt Lendahand.com mesokredieten. Op die manier krijgen ze kapitaal in handen waarmee ze kunnen groeien. En doordat dit tot extra banen en inkomsten leidt, zullen uiteindelijk ook de allerarmsten profiteren.

Verstrek via Lendahand een lening zodat deze mensen hun levensomstandigheden kunnen verbeteren.
Investeer in een project al vanaf € 50,- en ontvang geld terug met 3-4% rente op jaarbasis.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 1
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 17.5
Vergoeding per sale percentage (CPS):   0%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   45 dagen