Ballonnen.net

 
Naam::   Ballonnen.net
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    Ballonnen.net is een initiatief van 0900bestellen.net en het resultaat van jarenlange ervaring op internet in de bloemen- en cadeausector. Ballonnen.net biedt haar bezoekers op vele fronten een breed en uniek assortiment; voor werkelijk iedere gelegenheid een passende ballon eventueel te combineren met een cadeau. Ballonnen.net verkoopt vooral helium ballonnen, maar ook een combinatie met bloemen, chocolade, parfum, knuffels, geboorte cadeaus, cadeaubonnen, wijn en champagne behoort tot de mogelijkheden. Deze producten behoren allen tot het vaste assortiment van Ballonnen.net. Door de vele mogelijkheden van combinaties is Ballonnen.net zeer compleet waardoor de klant haar eigen cadeau kan samenstellen. Ballonnen.net bezorgt de volgende dag overal in Nederland (besteld voor 16.00 uur).

Ballonnen.net heeft voor veel gelegenheden leuke producten, dus gaat uw website over geboorte, verjaardagen, felicitaties, geslaagd, liefde of huwelijk, er zijn altijd productpagina's of zelfs producten waarop u kunt deeplinken om de relevantie van de link te verhogen en daarmee de conversiekansen te vergroten.

Online betalingen op Ballonnen.net zijn mogelijk met diverse creditcards, Paypal, iDEAL, op rekening voor particulieren (via ICMO) en voor bedrijven op rekening (na aanvraag account). Ballonnen.net is lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie en heeft het belangrijke Thuiswinkel Waarborg Certificaat. Dit garandeert de besteller dat zij zich conformeren aan allerlei statuten en gedragsregels die het consumentenrecht beschermen.

Ballonnen.net onderscheidt zich op de volgende wijze van andere ballonnenshops:
• Klanten sparen automatisch voor korting;
• Deeplinks tot op productniveau mogelijk en up-to-date productfeed beschikbaar;
• Intelligent systeem om bijproducten te verkopen; verhoogt de omzet van Ballonnen.net en uw vergoeding!
• Voor iedere gelegenheid een passende ballon gecombineerd met eventueel cadeau;
• Gebruiksvriendelijke website en gemakkelijke bestelproces;
• Lid van en gecertificeerd door de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.

Wat betekend dit voor u als affiliate?
De combinatie van een betrouwbare leverancier, overzichtelijke website, breed assortiment, veel combinatie mogelijkheden in de bestelling en een grote doelgroep zorgen samen voor een aantrekkelijke vergoeding voor u. Op deze manier creëert Ballonnen.net de gewenste win-win situatie.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   7.5%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen