Koffiebonen-bestellen.nl

 
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    Caffè Duo is dé online koffiespecialist en levert koffiebonen van de hoogste kwaliteit voor de lekkerste koffie. Bij Koffiebonen-bestellen.nl zijn alleen de beste Arabica en Robusta koffiebonen te vinden tegen een zeer voordelige prijs. Caffè Duo importeert haar eigen koffiebonen, waardoor er geen marge afgedragen hoeft te worden aan merken of tussenpartijen. Hierdoor zijn de producten van Caffè Duo zeer scherp geprijsd.

De klant heeft een ruime keuze uit 13 verschillende koffiemelanges en kan kiezen tussen verpakkingen van 250 gram en verpakkingen van 1 kilo. Naast het assortiment koffiebonen biedt Caffè Duo ook een assortiment gemalen koffie aan. Dit assortiment bestaat uit zes verschillende koffiemelanges en –variaties. De gemalen koffie van Caffè Duo is verkrijgbaar in verpakkingen van 500 gram of 1 kilo. Daarnaast biedt Caffè Duo verschillende proefpakketten aan, zodat klanten de verschillende koffiemelanges kunnen ontdekken.

De koffieproducten van Caffè Duo zijn eenvoudig online te bestellen bij Koffiebonen-bestellen.nl. De klant heeft hierbij de keuze om direct en veilig met iDeal te betalen of om achteraf te betalen. Bestellingen worden altijd binnen 24 uur verzonden en klanten betalen vanaf een bestelling van €50 geen verzendkosten. Wanneer klanten een bestelling van 6 kilo of meer plaatsen, krijgen zij altijd twee zakjes amarettini koekjes van Caffè Duo cadeau.

Caffé Duo is overtuigd van de topkwaliteit van haar product. Daarom biedt Caffé Duo haar klanten een unieke garantie aan. Indien de klant niet overtuigd is van de kwaliteit van onze koffiebonen, kunnen zij deze retourneren en krijgen zij het aankoopbedrag terug. Op basis van ruim 50 klantbeoordelingen worden de koffiebonen en sevice van Caffé Duo beoordeeld met een 9.8!
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   7%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen