lezen123.nl

 
Naam::   lezen123.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    Lezen 123 is een onderdeel van Icon Eyewear. Icon ontwikkelt, produceert en distribueert fashion lees- en zonnebrillen en werkt vanuit kantoren in Amerika en Europa. Op de Europese markt wordt gedistribueerd in Nederland, Duitsland, Spanje, Engeland, Frankrijk en Italië. Ze doen dit in traditionele retail, maar ook via een E-commerce platform: www.lezen123.nl. Lezen123 verkoopt hoofdzakelijk Icon Eyewear leesbrillen, maar ook Polaroid, Hydrotac en Monacles zitten in diens assortiment. Een kernwaarde van lezen123 is dat zich alleen richt op de nieuwe generatie leesbrildragers. Ter illustratie: dus niet het gouden brilletje op het puntje van de neus met een gouden kettinkje, maar een hippe bril waar je wel mee gezien wil worden.

Fashion! Dat moet het zijn. Icon zoekt de trends op door het bezoeken van de toonaangevende beurzen in Milaan, New York etc. Hieruit vormt zich dan de collectie.
Lezen123 heeft ruim 200 verschillende modellen in 5-9 sterktes direct uit voorraad leverbaar. De massa is onder de 10 euro, maar wat duurdere merken/lijnen kunnen tot zo’n 35 Euro aangeboden worden.
Dagelijks wordt via DPD pakketdienst verstuurd. De gemiddelde bestelgrootte is 3 brillen per order.
Het bedrijf is bereikbaar, open en doet transparant zaken met als pijler: Service! Niet voor niets is al de warme douche toegekend voor diens bedrijfsvoering.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   12%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen