24dealstore.nl

 
Naam::   24dealstore.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    24DealStore.nl heeft iedere dag, 24 uur lang, één aanbieding voor een superlage prijs. De aanbiedingen zijn nergens anders goedkoper en altijd verassend! De ene dag een super hoge korting op een merk horloge, de volgende dag een knalaanbieding met een tablet! 24DealStore.nl heeft elke dag een andere aanbieding die de consument niet kan laten schieten.

24DealStore.nl is er voor snelle beslissers want de aanbieding is maar 24 uur geldig en op=op! Kwaliteit, persoonlijkheid en betrokkenheid zijn kernwaarden waar 24DealStore.nl voor staat. Vanaf het inpakken van de pakketjes tot het te woord staan van klanten, 24DealStore doet het allemaal in huis om de kwaliteit optimaal te kunnen waarborgen voor de ultieme aankoop beleving!

De zeer brede range producten spreekt vrijwel iedere doelgroep aan en maakt het programma van 24DealStore.nl geschikt voor iedere partner! Tevens haalt 24DealStore.nl haar kracht uit het unieke conversie percentage van rond de 10%! Dit betekend dat affiliates 1 op de 10 bezoekers kunnen omzetten in keiharde euro’s!
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0.5
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   10%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen