Bagazoo.com

 
Naam::   Bagazoo.com
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:   Bagazoo.com is de beste online tassenwinkel in de Benelux en heeft een uitgebreid aanbod topmerken én trendy, nog onbekende merken. We zijn van elk merk de officiële verdeler, en van sommige merken zelfs de enige erkende online verdeler in de Benelux, waaronder voor het topmerk GUESS.

Bagazoo.com heeft een concept van 24/24u klantenservice. Op de website kunnen bezoekers chatten door vragen online te stellen. Op deze manier hebben bezoekers direct antwoord. Indien Bagazoo.com niet online is, bestaat er ook de mogelijkheid om te mailen waarbij een respons wordt gegeven binnen 24 uur. Er zijn veel enthousiaste klanten over de producten en de webshop. Bagazoo.com zorgt daarbij voor veel foto's en uitgebreide beschrijvingen van de producten en heeft zelfs een "Bagipedia" waar bezoekers allerhande nuttige informatie en video's kunnen vinden over tassen en bagage.

• Betalen gebeurt veilig via Ogone en indien de tas in voorraad is wordt hij dezelfde dag nog verstuurd.
• Bezoekers hebben 15 dagen de tijd om een tas terug te sturen indien deze niet bevalt, de retourkosten worden door Bagazoo.com terugbetaald. Klantenservice vindt Bagazoo.com erg belangrijk. Bagazoo.com is een jonge en ambitieuze webshop waar je alle soorten tassen kan vinden. Met vertrouwde merken als Delsey, Hedgren, Marc O’Polo, Kipling, Diesel, Adidas en anderen tracht Bagazoo de juiste mix van kwaliteit en de laatste trends aan te bieden. De klant vindt er zowel handtassen als messengers, reiskoffers en zelfs trendy vervangers voor de alledaagse saaie boodschappentas. Elke maand komen er ook nieuwe merken bij, zo heeft Bagazoo.com het snelst groeiende aanbod merkentassen online.

Waarin is Bagazoo anders?
• Het totaalconcept. Een goed uitgedachte website die continu in evolutie is. We zijn sterk bezig met analyse om de website zowel op grafisch als op usability vlak steeds te verbeteren, en we volgen de laatste collecties tassen op de voet. Geen statisch gebeuren dus.
• Geen merkloze artikelen. Op Bagazoo koop je gegarandeerde kwaliteit.
• Klantenservice. Je hoort het al te vaak, maar bij ons is het zo: een LIVE chat helpdesk; een blog met weetjes, tips en promoties; 15 dagen ruilgarantie; snelle levering; 5 verschillende betaalmethodes. We gaan heel ver om elke klant die we hebben het volledig naar zijn/haar zin te maken.
• Vertrouwen. Zoals iedereen weet is vertrouwen cruciaal in het opbouwen van een goed draaiende webshop. Met het ecommerce label van Unizo zetten we al een stap in de goede richting, en het feit dat we in maart 2008 de Becommerce Gouden Starters award hebben gewonnen laat ook zien op welke manier we bezig zijn.

Bagazoo.com zou graag met u samenwerken. Voor u betekent dit onder andere deze voordelen:

• Een sterke partner die bezig is een mooi track record op te bouwen bij het publiek. De Becommerce Starter Award, site van de maand in Goed Gevoel en een aantal magazines die in het najaar van 2008 Bagazoo zullen opnemen in belangrijke artikels.
• Een ruim maar toegespitst assortiment. Bent u eerder een business website? Dan promoot u enkel de business en bagage categorieën. Hebt u een website over mode? Fashion/Handtassen is uiteraard één van onze meest succesvolle categorieën. Door het brede gamma kiest u zelf wat het beste aansluit bij uw eigen doelpubliek, en dankzij de bekende merken trekt u ze makkelijk over de streep.
• Een groeiend doelpubliek: tassen worden steeds populairder en steeds meer mensen geven meer geld uit aan mode- en reisaccessoires.

Indien u een specifieke afbeelding, flash banner of tekst wenst om te gebruiken op uw website, aarzel dan niet om ons dit te laten weten. We doen dan het mogelijke om u te voorzien van het gewenste materiaal.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   4%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen
 

2010-08-25

 
Vergoeding per sale percentage (CPS):   5.25 % → 4 %
 

2010-06-15

 
Vergoeding per sale percentage (CPS):   4 % → 5.25 %