ApotheekenBeauty.nl

 
Naam::   ApotheekenBeauty.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    ApotheekenBeauty.nl is een nieuw winkelconcept in de wereld van schoonheid en gezondheid. Vanuit het deskundige en betrouwbare domein van de apotheker worden de klanten geadviseerd over dermocosmetica. Tevens worden er behandelingen uitgevoerd voor huidproblemen zoals o.a. pigmentatievlekken, couperose, rosacea, huidverjonging, huidverstrakking, acne en littekens. Klanten kunnen 24/7 bij ApotheekenBeauty.nl terecht om hun producten te bestellen.

ApotheekenBeauty.nl is een online webshop met daarin de allerbeste huidverbeteringsproducten. Zoals het merk Dr. G, van dermatoloog dr. Ahn, die aan het hoofd staat van de Gowoonsesang Dermatology Group. Momenteel de twee na grootste dermatologiekliniek ter wereld, met 33 dermatologen en maar liefst 100 cosmetische artsen.

Om meer bekendheid te geven aan het winkelconcept ApotheekenBeauty.nl in Nederland heeft ApotheekenBeauty.nl maandelijks aantrekkelijke acties met fikse kortingen en/of cadeautjes. Dit is om klanten op een leuke en voordelige manier kennis te laten maken met het het winkelconcept. Hou TradeTracker in de gaten voor de nieuwste promotiematerialen en huidverbeteringsmerken.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   7%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen