ApotheekenSport.nl

 
Naam::   ApotheekenSport.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    ApotheekenSport.nl is een webshop die zich specifiek bezighoudt met kwalitatief hoogwaardige sportblessureproducten. De kennis van de apotheker, de hoogwaardige sportproducten en het prijsniveau van internet, dat is de unieke combinatie die door ApotheekenSport.nl wordt geboden. Naast kennis en kwaliteit levert ApotheekenSport.nl de producten snel en tegen scherpe prijzen. ApotheekenSport.nl beschikt over een klantenservice waar al uw vragen beantwoord worden. U kunt op deskundig advies rekenen.

ApotheekenSport.nl, dé internetapotheek waar u exclusief de beste producten, op het gebied van sport- en blessureproducten, kunt vinden. De webwinkel is een initiatief van een echte apotheek. Hierdoor profiteren de klanten van de kennis, klantenservice en kwalitatieve producten van een normale apotheek. Dit in combinatie met de scherpe prijzen en het gemak van het internet.

In de webshop van ApotheekenSport.nl vindt u alleen de beste merken en producten. Sportproducten en blessureproducten van bekende merken als CEP, Bauerfeind en ThermaCare. De webshop levert de bestelling snel, volledig en altijd gratis.

USP’s
• Altijd gratis verzending;
• Op werkdagen voor 15:00 besteld is de volgende dag in huis;
• Kosteloos retourneren binnen 14 dagen;
• Deskundig advies van de apotheker in combinatie met het gemak van internet.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   7%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen