Kleurzand.nl

 
Naam::   Kleurzand.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    Kleurzand.nl is een jong bedrijf en heeft zich gespecialiseerd in het maken van gekleurd zand en sticker kleurplaten. Er zijn 20 verschillende kleuren zand, allemaal geschikt om mee te kleuren en te mixen, en meer dan 100 verschillende kleurplaten beschikbaar. De kleurplaten zijn speciaal ontworpen voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar.

Zand kleurplaten: zó maak je ze
Allereerst wordt met behulp van een prikker of tandenstoker de sticker van een voorgesneden vlak verwijderd. Vervolgens wordt het Kleurzand.nl over het verwijderde vlak van de kleurplaat gesprenkeld. Het overtollige zand wordt eraf gegooid en de stappen worden herhaald tot de hele kleurplaat is ingekleurd. Tenslotte wordt de kleurplaat in een doorzichtige bewaarhoes geplaatst. De kleurplaat is dan klaar om te worden opgehangen of om als cadeau te worden gegeven.

Omdat Kleurzand.nl van mening is dat u het product ook zelf eens moet kunnen uitproberen, heeft Kleurzand.nl ervoor gezorgd dat er sample pakketjes beschikbaar zijn voor alle affiliates. Meldt u dus snel aan voor de campagne, plaats het promotiemateriaal op uw website, genereer minimaal 1 sale, geef uw adres door via het TradeTracker ticket systeem en ontvang het sample pakketje thuis!
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0.01
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   10%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0.07
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen