Vliegtarieven.nl

 
Naam::   Vliegtarieven.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    Vliegtarieven.nl was in 1999 de eerste Nederlandse site die een vergelijking gaf van vliegtarieven van en naar wereldwijde bestemmingen.
Sinds 1999 is Vliegtarieven.nl één van de grootste webwinkels voor vliegtickets in Nederland. Op de overzichtelijk en gebruiksvriendelijke site tonen we niet alleen de standaard vliegtickets prijzen, maar ook speciale onderhandelde prijzen en prijzen van low cost airlines. Vliegtarieven.nl is aangesloten bij ANVR, SGR, IATA en Thuiswinkel Waarborg. Sinds december 2013 is Vliegtarieven.nl onderdeel van Otravo (online travel organisation), waar onder andere ook Vliegtickets.nl en WTC.nl onder vallen.

Via de uitgebreide en gebruiksvriendelijke site kunnen consumenten eenvoudig en snel vliegtickets boeken, maar ook andere producten als autohuur, hotels en verzekeringen. De website converteert goed en biedt voor elke bestemming een aparte geoptimaliseerde landingspagina aan.

Meld uw site(s) nu snel aan en u krijgt na goedkeuring toegang tot het zeer diverse en goed converterende promotiemateriaal van Vliegtarieven.nl. In het programma vindt u oa. productfeeds, bestemmings- en algemene banners, maar ook vele tekstlinks. Mocht u bepaalde wensen hebben qua materiaal, neem dan gerust contact met Vliegtarieven.nl op via het ticket systeem.

Vliegtarieven.nl wenst u veel succes met de promotie en hoopt op een succesvolle samenwerking met uw site(s). Mocht u vragen/opmerkingen hebben, dan kunt u gebruik maken van het ticket systeem.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 15.5
Vergoeding per sale percentage (CPS):   0%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   30 dagen
 

2014-11-05

 
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 12.5→ € 15.5