Cycletours.nl

 
Naam::   Cycletours.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    Cycletours - Dé Specialist in Fietsvakanties

Cycletours is al ruim 25 jaar de pionier en specialist op het gebied van fietsvakanties. Met een aanbod van meer dan 200 reizen mag Cycletours zich bovendien marktleider noemen.

Cycletours organiseert zowel groeps- als individuele reizen, naar bestemmingen binnen én buiten Europa. Bij de groepsvakanties ligt de nadruk op faciliteiten van hoog niveau en op maat gesneden verzorging, zoals bagagevervoer, technische assistentie, koks en kinderbegeleiding. Zo worden de koks die meegaan op deze reizen voor aanvang van het seizoen getraind door de chef van het met een Michelinster bekroonde restaurant Karel V in Utrecht. Camping-koken met een ster! Om de kwaliteit van de reisbegeleiding te waarborgen wordt Cycletours bij de training en instructie van haar begeleiders bijgestaan en gecoached door erkende docenten van de NTFU, de Nederlandse Toer Fiets Unie.

De individuele reizen zijn gericht op fietsers die graag zoveel mogelijk op eigen gelegenheid doen, maar dan wel met het gemak en de verzorging van een georganiseerde reis. Het uitzoeken van de accommodaties, het bagagevervoer en het uitstippelen van de routes, die zaken laten zij graag over aan dé specialist. Deze individuele arrangementen worden in verschillende thema’s aangeboden, zoals "Even Eruit!", "De geur van het Zuiden" en "De golfslag van de zee".

Cycletours faciliteert het vervoer van en naar de bestemming met het vliegtuig, de trein en haar tien fietsbuslijnen in Europa. Voor het vervoer op de bestemming zelf kan men kiezen om de eigen fiets mee te nemen of om er een bij Cycletours te huren.

In de loop der jaren heeft Cycletours op zorgvuldige wijze partnerships opgebouwd met andere specialisten en kwaliteitsmerken als Gazelle, Shimano, PGGM, de Amstel Gold Race, de Jan Janssen Classic, Alpe d’Huez en de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie).

Om al deze redenen mogen wij zeggen dat Cycletours zich onderscheidt zich in kwaliteit, een stelling die onderschreven wordt door het grote aantal herhalers: zeventig procent van de klanten boekt namelijk minstens twee jaar bij dé specialist.

Natuurlijk is Cycletours aangesloten bij de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen), de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 25
Vergoeding per sale percentage (CPS):   0%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen