Kredietshop.nl

 
Naam::   Kredietshop.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:   Kredietshop.nl bestaat sinds 1998 en behoort tot de 25 grootste financieringsbemiddelaars van Nederland. Kredietshop.nl heeft een team gespecialiseerde kredietadviseurs die de kredietaanvragen direct na binnenkomst opvolgen. Snelheid, klantvriendelijkheid en klantgerichtheid zijn de specialismen.

De Kredietshop.nl wil met de affiliates/publishers, een langdurige relatie opbouwen die van beide kanten profijtelijk zal zijn. De affiliates die kwalititief goede leads aanleveren zullen extra worden beloond.

Leads worden wekelijks beoordeeld, en verwerkt in het systeem van Trade Tracker, zodat de vergoedingen snel worden uitbetaald.

Kredietshop heeft, naast alle reguliere kredietaanbieders, speciale samenwerkingen met kredietaanbieders specifiek voor automotive gerelateerde kredieten. KredietShop.nl bemiddelt als kredietspecialist in de totstandkoming van (consumptieve-) kredieten voor particulieren. Zij voorzien hun klanten van een betrouwbaar en gedegen advies en bieden transparante offertes en heldere voorwaarden.

Ter promotie van KredietShop.nl kunt u gebruikmaken van de 3 actie-categorieën:
1) autofinanciering;
2) extra financiële ruimte. "Voordelig geld lenen", "profiteer van extra financiële ruimte" en "Vraag nu uw krediet aan";
3) sluit uw dure lening over.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 5
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   0%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   30 dagen