Lovetoy.eu

 
Naam::   Lovetoy.eu
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    LoveToy.eu is dé erotische webwinkel van Nederland en België. Met een assortiment vol met alle bekende merken is LoveToy.eu tevens de grootste in haar soort. LoveToy.eu heeft niet alleen meer dan 5000 producten op voorraad, ook blijft LoveToy.eu de trends volgen en breidt haar assortiment bijna dagelijks uit.

Discretie, klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn de kernwaarden van LoveToy.eu. Dit uit zich in uiterst dicscrete verzending van de producten, doordat op het pakket geen verwijzingen naar LoveToy.eu of erotiek staan. Verder worden zendingen nooit bij de buren afgeleverd. Door het bieden van goede klantenservice helpt LoveToy.eu haar klanten op de best mogelijke manier bij vragen, opmerkingen of andere zaken. De webwinkel LoveToy.eu is gericht op betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid, om het de bezoekers zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken om producten te bekijken en een bestelling te plaatsen. De snelle levertijd maakt het mogelijk, dat een bestelling die voor 20:00 uur besteld is, de volgende dag geleverd wordt.

Samengevat zijn de pluspunten van LoveToy.eu:

* Zeer discrete verzending
* Pakket wordt niet bij de buren afgeleverd
* Voor 20:00 uur besteld, is morgen in huis (geldt voor bestellingen van ma t/m vr die vooraf of online betaald zijn en in Nederland geleverd worden)
* Professionele klantenservice
* Grootste assortiment
* Veilig betalen (Ideal, Visa, Mastercard, Maestro, PayPal, vooraf overmaken, Achteraf met bankoverboeking, Bancontact/ Mistercash)
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   15%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen