Kurk-design.nl

 
Naam::   Kurk-design.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:    Kurk-design.nl vindt kurk het perfecte materiaal om uw woning op een vernieuwende, natuurlijke en eerlijke manier in te richten. Er is geen technologisch proces in staat om de perfectie en functionaliteiten van kurk na te maken. Kurk heeft naast de mogelijkheid tot prachtige designproducten ook een duurzaam karakter. Kurk is namelijk een 100% natuurlijk en recyclebaar product en kan op dit moment vrijwel alle soorten materialen die schadelijk zijn voor het milieu, zoals plastic, vervangen. Geen boom wordt gekapt en door de grote verscheidenheid aan eigenschappen kan het voor veel verschillende producten worden ingezet. Met kurk brengt u de natuur in huis en houdt u deze tegelijkertijd in stand.

Op Kurk-design.nl vindt u duurzame designproducten van kurk, met name voor in huis. Van krukjes tot theekopjes, kommen, lampen en trommels. Het zijn allemaal producten met een natuurlijke look & feel. Het huidige assortiment bestaat uit 60 producten en zal in de toekomst groeien. Producten zijn qua prijsklasse te typeren als mid-range tot high-end producten. De prijzen variëren van € 13,- tot € 1000,-.

Bij inschrijving op de nieuwsbrief krijgen alle klanten een coupon van € 10,-. Daarnaast is het mogelijk om aparte kortingspercentages per affiliate te aan te maken.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   15%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen