Lease-nederland.nl

 
Naam::   Lease-nederland.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:   Lease-Nederland.nl is een familiebedrijf met een jarenlange ervaring in de financiële markt. Sinds 1986 zijn wij actief in de verstrekking van lease contracten en consumptieve financieringen. Lease-Nederland.nl is volledig onafhankelijk, zo zijn wij te allen tijde in staat een passend financieringsvoorstel te verstrekken. Lease-Nederland.nl werket samen met nagenoeg alle aanbieders op de Nederlandse markt. Onze ervaren kredietspecialisten kunnen op alle fronten ondersteunen en meedenken om tot passende oplossingen te komen. Lease-Nederland.nl is een gerenomeerd bedrijf dat lease oplossingen aanbiedt voor ondernemers en particulieren, daarnaast levert Lease-Nederland.nl ook verschillende financieringsmogelijkheden zoals kredieten. In deze campagne ligt de focus op de financial lease mogelijkheden voor ondernemers en particulieren. Waarbij de ondernemers in vele gevallen geen jaarcijfers hoeven in te dienen. Dit maakt het voor veel ondernemers mogelijk een financial lease aan te gaan die net zijn begonnen of hun jaarcijfers nog niet in orde hebben.

Er zijn vele lease maatschappijen, echter geen die binnen 24 uur met een gepaste oplossing komen en binnen enkele dagen alles in orde hebben zodat men snel over gelden kan beschikken.

Lease-Nederland.nl is bereid om elk lease contract te belonen met een riante gestaffelde vergoeding zoals hieronder aangegeven:

* Bij nieuwe bedrijfswagen vanaf 15.000,00 is de vergoeding € 75,00
* Bij nieuwe bedrijfswagen vanaf 20.000,00 is de vergoeding € 100,00
* Bij nieuwe bedrijfswagen vanaf 25.000,00 is de vergoeding € 150,00
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 150
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   0%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen