12Cook.com

 
Naam::   12Cook.com
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:   12Cook.com is een uitgebreide culinaire webshop met specialistische en hoogwaardige kook- en bakproducten voor iedereen die affiniteit heeft met kokkerellen en lekker eten. Voor die personen en alle andere kookgekken heeft 12Cook.com alleen de meest hoogwaardige en duurzame producten geselecteerd. Denk dan onder meer aan potten, pannen, servies en keukengerei van de hoogste kwaliteit. Bij 12Cook.com vindt u merken als Le Creuset, Kitchenaid, Villeroy & Boch, Wüsthof en nog vele andere! 12Cook.com is de online kookwinkel waar u altijd slaagt! 12Cook.com biedt u de beste beleving en service binnen de online kook- en dinerwereld.

12Cook.com is een uitgebreide culinaire webshop met specialistische en hoogwaardige kook- en bakproducten voor iedereen die affiniteit heeft met kokkerellen en lekker eten. Dit kunnen fanatieke amateurkoks zijn, maar ook diegenen die van koken hun beroep hebben gemaakt. Voor die personen en alle andere kookgekken heeft 12Cook.com alleen de meest hoogwaardige en duurzame producten geselecteerd. Denk dan onder meer aan potten, pannen, servies en keukengerei van de hoogste kwaliteit. Bij 12Cook.com vindt u merken als Le Creuset, Kitchenaid, Villeroy & Boch, Wüsthof en nog vele andere!

De artikelen die u in de shop bij 12Cook.com koopt worden snel geleverd en hebben altijd uiterst vriendelijke prijzen. Meer kunt u toch eigenlijk niet wensen?
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   12%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen