Bink-underwear.com

 
Naam::   Bink-underwear.com
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:   BINK! Underwear is een webshop die zich ten doel stelt om niet alleen bekende merken aan te bieden maar ook nieuwe merken op de (Nederlandse & Belgische) markt te introduceren. Merken die het in hun thuismarkt, maar ook op een groot aantal markten elders in de wereld goed doen en nu ook de stap maken naar Nederland en België. BINK! Underwear staat voor kwaliteit, snelheid en service. De klant is koning en mag een hoge graad van service verwachten bij een bestelling, maar ook bij een retournering, klacht op opmerking.

BINK! Underwear werkt samen met diverse media om zichzelf kenbaar te maken. Er wordt regelmatig gedaan aan sponsoringactiviteiten, het plaatsen van advertenties en het versturen van nieuwsbrieven. Het assortiment bestaat op dit moment uit negen merken en zal de komende 12 tot 18 maanden groeien tot ongeveer 15 merken. BINK! Underwear heeft zich ten doel gesteld om in de top drie te komen van meest bezochte en gewaardeerde websites voor herenondergoed, zwemkleding en homewear. BINK! Underwear is van start gegaan op 1 september 2012 met als doelstelling om iets nieuws toe te voegen aan (digitaal) ondergoedland. De vernieuwing zit niet alleen in het aanbieden van minder bekende merken maar ook in de hoge servicegraad en snelle levering.

BINK! Underwear verkoopt merken zoals 2(x)ist, Addicted, C-in2, Thiago Galavotti, Awaresoho Cocksox & Jockey. Men kan bij BINK! Underwear terecht voor ondergoed, boxershorts, slips, strings, tanga's, jockstraps, hemden, tanktops, t-shirts, zwemkleding, zwemboxers, zwemslips, speedo's, zwemshorts en sportkleding, shorts, tanktops, sport broeken en sport ondergoed.

USP's
• Een deel van het assortiment bestaat uit nieuwe, unieke merken.
• De gemiddelde orderwaarde ligt rond de € 50,-.
• BINK! Underwear beschikt over een grote groep trouwe klanten.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   8.5%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen