KoffieTheePlaza.nl

 
Naam::   KoffieTheePlaza.nl
Netwerk:   Tradetracker
Omschrijving:   Koffietheeplaza.nl heeft zich volledig gericht op gebruiksgemak en informatievoorziening. De webwinkel bevat een uitgebreide filter mogelijkheid, waardoor de bezoeker met enkele muisklikken een overzicht krijgt te zien dat volledig is toegespitst op de wensen van de bezoeker. De meeste espressomachines zijn voorzien van een productfilmpje, een uitgebreide productomschrijving en een duidelijk overzicht van de specificaties, waardoor alle relevante informatie behorende bij het product laagdrempelig toegankelijk wordt gemaakt.

Espressomachines en koffieapparaten:
Op Koffietheeplaza.nl bieden wij een uitgebreide variatie aan toestellen. Denk hierbij aan volautomatische espressomachines, nespresso apparaten, traditionele koffiezetapparaten, dolce gusto apparaten en senseo toestellen. Het assortiment is voortdurend in beweging. Dit betekend dat oude modellen op zijn tijd vervangen worden voor de nieuwste en meest innovatie toestellen. Tevens wordt er hard gewerkt aan de uitbreiding van gehele assortiment. Dit alles met als doel het tentoonstellen van de laatste nieuwe modellen. De merken apparaten die worden aangeboden zijn: Melitta, Bosch, Braun, Delonghi, Gaggia, Krups, Miele, Philips, Philips Saeco, Princess, Siemens en Solac.

Koffie:
Het koffie assortiment bestaat uit nationale en internationale gerenommeerde koffiemerken, welke direct uit voorraad worden geleverd. Het assortiment bestaat uit onder meer uit koffiebonen, cafeïne vrije koffie, gemalen koffie en koffiepads. Koffietheeplaza.nl belevert particulieren, horeca en bedrijven die willen genieten van heerlijke espresso.De merken apparaten die worden aangeboden zijn: Mocca d'Or, illy, Kimbo, Lavazza, Peeze en Segafredo. Koffietheeplaza.nl is één van de grootste webwinkels van Nederland en België in espressomachines, koffiezetapparaten, koffie en bijbehorende accessoires zoals koffiemolens, reinigingssets en meer. Dit is dan ook één van de redenen waarom echte koffieliefhebbers keer op keer weer terugkeren bij Koffietheeplaza.nl. Het assortiment bestaat uit vele topmerken uit binnen- en buitenland en bestellingen worden rechtstreeks uit voorraad geleverd. Koffietheeplaza.nl levert aan particulieren, bedrijven en horeca. Bent u thuis of op het werk opzoek naar heerlijke espresso koffie of een veelzijdig espresso apparaat voor het bereiden van latte macchiato of cappuccino, dan bent u op www.koffietheeplaza.nl aan het juiste adres.

Bij Koffietheeplaza.nl draait het om betrouwbaarheid en kwaliteit, waardoor snelle leveringen, een betrouwbare klantenservice, hoogwaardige producten en een uitgebreide informatievoorziening hoog in het vaandel staan. Kortom, voor persoonlijk advies bij uw aankoop en/of vragen kunt u te allen tijde bij Koffietheeplaza.nl terecht.

Voordelen voor u als affiliate:
– Salesvergoeding van 7% per sale op koffie en 3% op de apparaten;
– Dynamische flashbanners met actueel productaanbod;
– Regelmatig nieuw bannermateriaal beschikbaar
– Uitgebreide productfeed
– Voortdurende verbeteringen aan Koffietheeplaza.nl
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   7%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   100 dagen