AllSaints NL

 
Naam::   AllSaints NL
Netwerk:   Zanox Nederland
Omschrijving:   AllSaints Spitalfields opende de deuren in 1994 en ontwikkelde zich tot een van 's werelds snelst groeiende modeketens, met wereldwijd meer dan 60 winkels, in Londen, New York, Los Angeles, Parijs, Berlijn, Antwerpen en vele andere steden.

Dit unieke merk brengt gewilde kleding die individualiteit en karakter uitstraalt en legt de nadruk op scherpe, toonaangevende mode. AllSaints richt zich op het maken van op vintage geïnspireerde kleding waarin cultuur, mode en muziek samenkomen. AllSaints is een modeketen met een complete collectie dames- en herenkleding, schoenen en kinderkleding.

Hun website maakt aankopen doen makkelijk, vooral dankzij de gratis bezorging. Verzending naar Nederland is gratis.

AllSaints.com biedt modebewuste consumenten alles wat ze nodig hebben! Met de uitstekende zoekfunctie op de site vinden klanten snel en makkelijk precies wat ze zoeken. All Saints' veelgeprezen collectie en de gratis bezorging resulteren in een geweldig conversiecijfer en een zeer hoge gemiddelde bestelwaarde. De beheerpagina's bevat een aantal prachtige advertenties en een uitstekende productfeed om u bij uw promoties te helpen.
 
Vergoeding per click (CPC):   € 0
Vergoeding per lead: (CPL):   € 0
Vergoeding per sale vast (CPS):   € 0
Vergoeding per sale percentage (CPS):   7.5%
Vergoeding per 1000 views (CPM):   € 0
Zoekmachine marketing toegestaan (SEO):   Nee
Deeplinks:   Nee
Productfeeds:   Nee
Cookies:   onbekend
 

2011-10-23

 
Vergoeding per sale percentage (CPS):   15 % → 7.5 %