Ad Quick

Naam: Ad Quick
Categorie: Netwerken,Aangeraden
Vergoedingsmodellen: Pay Per Lead,Multi-Tier
Actief in: NL,BE
Campangnes:
Ervaringen: 5 ervaringen van onze bezoekers

Ad Quick is een nieuw netwerk met een klein aantal CPL campagnes. We zullen ze in de gaten houden hoe ze zich ontwikkelen.
Direct aanmelden bij Ad Quick.

Ad Quick

Beoordeling:   
 
Ik had Ad Quick altijd al gebruikt erg leuk maar na een ruime tijd gedaan te hebben liepen men verdiensten steeds meer af. Al met al men eigen schuld een beetje !
Website:   http://www.vooralleswat.nl
 

Beoordeling:   
 
Het is ook jammer adquick had meer klik campanges moeten hebben heb al een paar keer gehad dat ik net de 10 euro niet haalde en dan ben je alles kwijt maar hun verdienen er wel aan he.
Website:   http://www.sylvas3dkaarten.nl
 

Beoordeling:   
 
Ik vind adquick best wel een goeie site, alleen jammer dat je minimaal 10 euro per maand moet hebben, anders is alles voor niks geweest..
Website:   #
 

Beoordeling:   
 
Ik vind AdQuick een zeer goed programma, welke nu veel ingezet is op mijn website OnzinNet.com. De campagnes zijn voor alle doelgroepen aantrekken. Verder werkt AdQuick met vrij grote namen en unieke campagnes! Dit maakt het tot een goede affiliate service om je bij aan te melden. AdQuick heeft mijn complimenten!
Website:   http://www.onzinnet.com
 

Beoordeling:   
 
Even snel mijn ervaringen met Adquick. Adquick is pas van start gegaan en heeft al een hoop campagnes, campagnes die andere media bureau hebben maar ook UNIEKE, zoals oa Leentest en Mobypoints. De meeste campagnes hebben ook hoge(re) vergoedingen in verhouding met.. Kortom, ik heb veel vertrouwen in Adquick, er wordt hard gewerkt in Amsterdam. Groet, Ali Acar EasyEuro.nl
Website:   http://www.easyeuro.nl
 

Resultaten 1 - 5 van de 5

Schrijf uw ervaringen

 
Heeft u zelf ervaringen met affiliates. Meld deze nu en deel ze met andere gebruikers!
U kunt ook alleen een waardering geven.
Verander Captcha code
*Uw email adres wordt alleen gebruikt ter controle van deze ervaring. U email adres is niet zichtbaar voor andere gebruikers en wordt niet aan derden verstrekt.